pátek 14. června 2013


Proč chodí člověk do restaurací? Aby se dobře najedl a užil si příjemného situace, kdy vám hotové jídlo přistane přímo před nosem nebo proto aby si zvednul adrenalin, namíchnul se, případně začal tiše plakat? V jedné restauraci, kterou denně míjím se mi zdá, že jde o to druhé. Být tam číšníkem znamená mít určité hlavní předpoklady. Jeden a nejhlavnější z nich je vypadat jako profesionální plačka (to platí i pro chlapy), případně být robot. Teď se nenavážím do vzhledu, ale do chování. Tihle lidé co tam obsluhují prostě ty koutky nezvednou a nezvednou. Mají stejný výraz po celou dobu co tam sedíte. Je to škoda, když vás obsluhují s výrazem "tak já tě teda milostivě obsloužím...", zvláště proto, že tam výborně vaří!

Včera jsem byla na keramice s kamarádkou, tak až to bude hotovo, tak udělám vyjímku a nafotím to a nahodím to sem. Cca po 15 letech jsme měla v rukách hlínu! A bylo to boží!

Žádné komentáře:

Okomentovat